Webwinkel Vlees


Volgende afhaaldag vlees: vrijdag 26 april 2024


Wil je vlees bestellen? Dat kan via de webwinkel.


Op regelmatige tijdstippen wordt er vleesverkoop georganiseerd. Onze slager zorgt voor de versnijding en het verwerken van het vlees, wij zorgen voor de verpakking in kleine porties zodat u het vlees rechtstreeks kan gebruiken of diepvriezen. We verkopen af en toe volwassen runderen, maar meestal verkopen we dieren die iets ouder zijn dan 1 jaar, dat zijn onze grasstiertjes. 

Vlees bestellen kan alleen in functie van de afhaaldagen (gemiddeld om de twee maanden). In tegenstelling tot de groenten, moet vlees altijd afgehaald worden op de boerderij. Dat is vooral omwille van de noodzakelijke koele bewaring van het vlees. 

We verkopen het vlees in pakketten

  • Grasstierpakket: ongeveer 11 kg, bestaat uit biefstuk, filet, dunne lende, rosbief, stoofvlees, gemengd gehakt, hamburger, worst en blinde vink
  • Worst-en-co-pakket: ongeveer 11 kg, bestaat o.a. uit stoofvlees, kaasburger, worst, chipolata, mergueze, gemengd gehakt, rundsgehakt
  • Gehaktpakket: 5 kg gemengd gehakt

Maar je kan ook vlees per kg bestellen. Bestellingen kunnen gebeuren via onze webwinkel, maar uiteraard altijd onder voorbehoud dat er voldoende beschikbaar is!
Je krijgt voor elke bestelling een e-mail bij de initiële bestelling en bij de herberekening. Nadien ontvang je ook de rekening of de factuur.

Voor verdere uitleg en foto's kan je onze PDF raadplegen:


Download handleiding webwinkel