Webwinkel Groenten


Wil je groenten bestellen? Dat kan via de webwinkel.


Bioboerderij De Kijfelaar biedt je de mogelijkheid om wekelijks te bestellen. We willen dit zo flexibel mogelijk houden; daarom voorzien we een aantal mogelijkheden.  Op donderdag komen we in de regio Antwerpen, Herentals en Lille. Op vrijdag leveren we in de regio Herentals, Herenthout, Heist-op-den-Berg en op de Kijfelaar.


Pakket of losse bestelling:

  • Ofwel bestel je een verrassings-pakket met seizoensgroenten  (mini = 7 euro, klein = 12 euro, groot = 17 euro) en/of seizoensfruit (12 euro).
  • Ofwel bestel  je  groenten , fruit of aardappelen  per kg of per stuk.  

Afhankelijk van je regio brengen we de bestelling dan op donderdag of vrijdag naar het afgesproken afhaalpunt. In beide gevallen maken we 1 maal per maand de afrekening.


Vaste bestelling of wekelijks kiezen:

  • Hou je er niet van om elke week je bestelling door te geven, dan kan je kiezen voor een vaste bestelling (bv. elke week een seizoens-pakket). In dat geval moet je niet wekelijks mailen.  Als je op vakantie of zo bent, kan je per mail laten weten dat je die week je bestelling annuleert.
  • Is elke week voor jou weer anders, of kies je zelf graag wat er die week op je bord komt? Dan kies je gewoon wat je nodig hebt uit ons aanbod van de week.  

Bestellen kan op zaterdag, zondag, maandag of dinsdag. Je krijgt voor elke bestelling een e-mail bij de initiële bestelling en bij de herberekening. Maandelijks ontvang je ook de rekening of de factuur. Voor verdere uitleg en foto's kan je onze PDF raadplegen:


Download handleiding webwinkel